1. Przygotuj wszystkie nazwy i dawki leków, jeśli jakieś przyjmujesz.
  2. Przynieś ze sobą wyniki badań laboratoryjnych (nie starszych niż 3 miesiące). Podstawowe wyniki przydatne do ułożenia diety to: morfologia ogólna krwi, glukoza na czczo, cholesterol całkowity oraz HDL i LDL, trójglicerydy, TSH, ferrytyna, wit. D.
  3. Przynieś wypełniony dzienniczek żywieniowy z 3 dni, 2 „roboczych” i 1 wolnego. (dzienniczek żywieniowy do pobrania)
  4. Nie pij i nie jedz oraz nie wykonuj intensywnego wysiłku fizycznego bezpośrednio przed wizytą (najlepiej 3h przed), aby uzyskać prawidłowe i miarodajne wyniki pomiaru na analizatorze masy i składu ciała. Pomiar wykonywany jest na gołe stopy.
    Analizator jakiego używam to InBody 120.

Kontakt

Napisz do nas

Dane kontaktowe

609 072 866

dietetyk@kreftbubka.pl

Adama Mickiewicza 20A, 73-110 Stargard